»

Aku sedar

Belum tentu orang yang kau sayang bagai nak rak tu sayang kat kau same macam kau sayang dia

Belum tentu orang yang janji BFF tu forever be friends ngan kau

Belum tentu orang yang kau benci tu akan jadik orang paleng tak penting dalam hidop

Belum tentu orang yang kau ingat , rindu selalu tu ingat & rindu kat kau jugak

Belum tentu orang yang kite suke share rahsia tu paham peribahasa biar pecah perut jangan pecah mulut

Belum tentu orang yang baik & sangat rapat dengan kau tu akan jaga nama baik kau bile belakang kau

Aku sayang orang sekeliling aku
Aku rindu orang yang slalu berdampingan dengan aku
Aku tak suke benci orang, nanti aku yang rase saket
Aku dah tatau nak share dengan sape sebab hampir semua yang aku rasa paleng baik paleng rapat dengan aku cerita buruk belakang aku

Ibu pesan , orang yang ditakdirkan untuk kite tu semua mencerminkan diri kita.
Jadi aku sedar , aku yang belum cukup baik sehingga takde ape yang baik mampu orang cerita tentang aku.

0 comments:

 
ili amirah's